ballerinas, dance, ballet-1376250.jpg
Mulle väga meeldib anda. Palju rohkem kui saada. See teeb mind alati nii elevaks, eriti kui saan veel mingi üllatuse korraldada, siis on päev täiega korda läinud!
 
Kunagi ma ei saanud aru, et pean õppima ka vastu võtma. “Oh mis! Kallis, ära vaeva end! Pole vaja! Ma tõesti suurest rõõmust tegin seda!”
 
Mõtlemata, et nende sõnadega rikun harmooniat selles suhtes. Jah, võtan küll tänus vastu, aga..
 
Andmine ja andmine peab alati olema tasakaalus. Pilli ei pea lõhki ajama, aga nii üldises plaanis. See on lihtsalt selline seadus siin tasakaalu planeedil.
 
Teisel inimesel peab alati olema võimalus vastu anda. Kui andmine ja andmine läheb tasakaalust välja, siis tekib pinge. Üks pool tunneb end peatselt vähemana, pead tõstab puudusteadvuse koll jpm.
 
Meie ilusal sinisel duaalsel planeedil saab elada rahus VAID siis kui kõik on tasakaalus. Siin toimub kõigi ja kõige vahel pidev tasakaalupunkti otsimine, mistõttu on see põnev konstantne liikumine. Harmoonia otsimine.
 
Andmise andmise tasakaalu olulisemaid aspekte on see, et see on tõesti andmine-andmine, mitte andmine-saamine. Ehk et kust tuleb impulss? Et kõik kel soovi, saavad anda. Ja kui soovi ei ole, siis lihtsalt lahkub suhtest tasakaal ning saabub teadagi mis.
 
Anda saab kõike. Mateerialne and on selgelt nähtav ja üheselt mõistetav, aga anda saab ka häid sõnu, tarkust ja isegi õppetunde.. Kui ilus on näiteks anda võimalust!
 
Tasub uurida kas kõikides minu suhetes valitseb tasakaal? Nii suure plaanis. Kohe kui tunned ära, et kuskil on üleval tänuvõlg, siis sinna saad oma fookuse panna. Sest tänuvõla tõttu kustuvad lõpuks nii mõnedki suhted..
 
Ja siis veel ka see põnev koht, et vahel meile tundub, et keegi võtab meilt hoopis. Energiat või jõudu, misiganes moodi seda nimetad. On lihtsalt selline tunne.. Võtabki. Aga. Ta ei saa seda teha kui sa ise seda ei anna.
 
Mitte keegi ei saa VÕTTA teiselt energiat kui pole vastaspoolt andmas. See saab juhtuda vaid siis kui sa ise annad. Näieks võib see olla alateadlik imetlus, mis koheselt loob energiasideme. Või mõni pooleli jäänud lugu, millele sa aegajalt mõtled (lood jälle sideme). Vaata oma võimalikud energialekke teemad üle ja tee korrastused – andesta, lõpeta, loo selgus.
 
Märka ära kus pole KAHEPOOLSET ANDMIST.
Andmise andmise tasakaal on minumeelest imeilus termin.
 
Hakkasin juba “send” vajutama kui meenusid lapsed.. Et neile me ju konstantselt muudkui anname, ilma et nemad annaks. Eks need tasakaalu kiigelauad võivadki olla väga pikad. Kord märkad kui suurest südamest nad kõike omakorda annavad. Ja armastuse vahetus toimub kogu aeg niikuinii.
And(esta)misteni!